Un dia de festa a la neu

Sempre que pensem en unes vacances sobre la neu, la nostra ment es va a una sola cosa, esquiar. Però la veritat és que gaudir d’unes vacances nevades no es tracta només d’esquiar. Quan viatges a llocs nevats, són moltes les coses que pots fer. Perquè si només et concentres en esquiar, moltes vegades passaràs hores en llargues cues esperant el teu torn per gaudir l’atracció, sobretot si aquestes en temporada alta.

En els teus viatges, pots gaudir assegut en un trineu, descansar sota rics edredons calents, assistir a spas summament increïbles i relaxants, entre altres activitats.

Pots gaudir d’unes belles raquetes de neu

Aquesta és la forma ideal per arribar als llocs més salvatges i submergir-se en un silenci ensordidor de les grans muntanyes nevades. Pots gaudir amb els nens (en cas de viatjar en família) dels marcats senders o demanar una guia per ajudar-te a descobrir la fauna, la flora o alguns llocs notables. També hi ha una activitat que als nens els encanta que es diu seguir el rastre d’una guineu.

Cal destacar que les caminades sobre raquetes de neu les poden fer els nens, però majors de 6 anys i té un cost de 20 euros per persona, aquestes atraccions les pots gaudir a: Samoëns (Alta Savoia), La Tania (Savoia), Serre Chevalier (Alts Alps), Les Rousses (Jura).

Una nit en un iglú, un plaer inoblidable sota la llum de la lluna

Algunes estacions ofereixen l’oportunitat de passar una nit sota una cúpula construïda de blocs de neu. Després d’una o dues hores a peu en raquetes de neu, arriben a un iglú ja construït. I a la nit, tothom mira les estrelles al cel les quals per la zona es salven de la contaminació de l’estació.

Aquesta activitat no es recomana per a nens menors de 12-14 anys d’edat ja que seria molt difícil de suportar el fred de la nit. S’ha de cobrir molt bé, perquè tot i les excel·lents propietats d’aïllament de la neu, la temperatura a l’iglú és d’entre 0 i 4 ° C.

I per acabar, una de les activitats que està revolucionant les vacances a la neu, és una dotzena de trineus units entre si, formant una serp dirigit per un guia. A la part davantera, el descens és força tranquil, però es col·loca a l’inrevés, com més sensacions tinguis a causa dels girs millor és el passeig.

Autor entrada: fullinter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *