comprar calderas ariston barcelona

5 botigues de calderes a Barcelona per canviar la teva caldera amb financiació i plans Renove

Som molts els que tenim la necessitat de canviar la caldera i sempre hem de tenir en compte alguns aspectes que seran claus per tal de poder escollir una botiga de calderes fiable i que tingui un bon preu. Per aquest simple motiu, avui anem a descobrir 5 botigues fiables i algunes amb plans Renove oficials financiats que t’ajudaran en temps de crisis a tenir menys despeses i preus baratos en calefacció i calderes, ja que totes les botigues que citem aquí també venen calefacció, inclús per al estiu aire acondicionat (les ofertes aplicades també son útils per comprar un aire acondicionat a Barcelona), comencem.

Millors botigues fiables per comprar una caldera a Barcelona

En aquesta llista et trobaràs informació de principis de 2022, normalment les empreses de calderes a Barcelona mantenen les ofertes en canviar la caldera molt de temps, inclús les milloren, pero mira el telèfon a sota i truca i pregunta si estan les ofertes vigents encara. Ariston, Saunier Duval, Baxi Roca, Junkers, Beretta, totes les marques de calderes.

1 – UNIVERSO INSTALADOR – 12 Mesos per pagar el preu de la instal.lació de la teva caldera

Per a persones que no poden permetre el fet de pagar-ho tot de cop o en 2 o 3 quotes, sense dubtes la opció PLAN RENOVE de Universo Instalador és la millor opció per comprar una caldera i no morir en el intent (a més inclou instal.lació de la caldera), preus econòmics i tenen molts plans de mateniment de calderes (a Barcelona).

Telèfons:

 • 933 602 816
 • 634 983 284

Horari per trucar a la botiga:

 • 10h – 13h / 15h – 19h

Web amb les ofertes de calderes a Barcelona  disponibles: 

Calderas

 

2 – MOHERCLIMA – 9% de descompte al pagar al comptat la teva caldera

MOHERCLIMA es una empresa amb molta experiència (com totes les que citem aquí) en la venta de calderes a la ciutat de Barcelona, té una cosa molt bona i és que si pagues al comptat al compra de la teva caldera (la pagues 100% al moment a la botiga) llavors et fan un molt bon descompte.

Telèfon:

 • 93 490 96 45

Horari per trucar a la botiga:

 • Dilluns a divendres de 8:30h a 19:00h dissabtes 9:30h a 13:30h

Web amb les ofertes de calderes a Barcelona  disponibles: 

 

3 – Infigroup – Instal.lació de caldera en 24-48 hores

Una altra empresa que sempre destaca per el temps que porta fent ofertes i descomptes en la compra de la teva nova caldera de gas natural és INFIGROUP. Actualment a la web no veiem ofertes destacables (en altres ocasions em vist ofertes varies que eren per aprofitar en aquell moment, per això es bó anar revisant-la), però cal dir que ara mateix sí que tenen la oferta de que en 24-48 hores et fan la instal.lació de la teva caldera. ¿Tens pressa per instal.lar la caldera? Aquí tens la millor opció:

Telèfon:

 • 93 321 22 26
 • 623 174 147

Horari per trucar a la botiga:

 • Dilluns a divendres de 9:30h a 19:00h dissabtes 9:30h a 13:30h

Web amb les ofertes de calderes a Barcelona  disponibles: 

 

4 – INSTALLSCALLER – Preus bons en algunes marques

Cal dir que installscaller es una empresa de instal.lació i venta de calderes a Barcelona, Tarragona i Girona, son més en plan gran, no botiga nomès de Barcelona, i això afecta en que alguns preus de algunes marques son molt competitius, per exemple, si cliques al seu link veuràs les ofertes per comprar caldera Barcelona més bones que segur t’interessaran al canviar la teva caldera de gas:

Telèfon:

 •  937065716

Horari per trucar a la botiga:

 • Depèn de si vols a Barcelona, Tarragona o Girona la teva caldera.

Web amb les ofertes de calderes a Barcelona  disponibles: 

 

5 – LONIX – Preus cars però 3 anys de financiació

LONIX també es molt coneguda a Barcelona com a botiga de venda de calderes de gas, creiem que 3 anys es massa per pagar una caldera, però potser per algunes persones pot ser una bona opció i més en aquests temps, per lo que si es el teu cas que et costarà molt d’esforç canviar la teva caldera a Barcelona (econòmicament parlant), pots escollir aquesta opció:

Telèfon:

 • 932 44 45 60

Horari per trucar a la botiga:

 • Dlluns a divendres: 09h- 14h / 15h-19h

Web amb les ofertes de calderes a Barcelona  disponibles: 

Post Author: fullinter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *