agencias inmobiliarias en barcelona

Les 3 Agències Inmobiliaries més cofiables per comprar i vendre el teu pis a Barcelona

En aquests moments post-pandèmia, molt veuen oportunitats de mercat, altres per necessitats han de vendre. En tot aquest moviment, es clau escollir una agència immobiliària a Barcelona que et faci estar tranquil ja que tots aquests moviments econòmics impliquen molts papers que no tots els ciutadans saben afrontar, és per això, que volem mostrar les que per nosaltres son les agències més confiables de Barcelona, els nostres experts immobiliaris aclariran tots els dubtes sobre cada una amb l’objectiu de que puguis escollir la millor opció depenent de la teva necessitat.

agencias inmobiliarias en barcelona

Inmobiliaria Barcelona: Escull de manera confiable

1- GUMPER API

Gumper API és una agència immobiliària a Sant Martí de Provençals, amb molts anys d’experiència i pertany al grup API Barcelona. Tenen un tracte amb el client molt especial, els més transparents. Podràs comprar un pis, vendre, llogar.. A més a més, son molt coneguts per les seves taxacions immobiliàries a Barcelona, ja que moltíssima gent confia en ells les seves taxacions per als anys d’experiència i la transparència mostrada en tot tipus de tràmits immobiliaris.

A més a més, tenen més especialitats (algo que demostra la experiència que tenen i la gran agència immobiliària que son), ja que podràs contractar reformes a Barcelona, alarmes a Barcelona també, inclús hipoteques.

Dades de contacte GUMPER API:

Telèfon: +34 931 251 819 | +34 615 179 214

Direcció: C/ Puigcerdà, 244 08020 Barcelona

Pàgina web: https://www.gumperapi.com/es/

 

2- Engelvoelkers

Engelvoelkers és una immobiliària de luxe a Barcelona. Què vol dir que sigui una immobiliària de luxe a Barcelona aquesta agència? Què després de consultar diverses agències immobiliàries de la mà dels nostres experts, hem vist que per la trajectòria i els anys d’experiència són els més fiables a Barcelona a l’hora de fer transaccions immobiliàries d’alt valor econòmic. Fa molts anys que hi estan especialitzats, i obtindràs molt bones condicions financeres igual que amb GUMPER API i la tercera immobiliària que t’analitzarem, únicament ells estan només especialitzats en moviments grans de diners. Fan taxacions de luxe al moment, tours virtuals i altres, una gran opció també!

Dades de contacte Engelvoelkers:

Telèfon: +34 936 28 98 12

Direcció: Avinguda Diagonal, 640
08017 Barcelona, España

Pàgina web: https://www.engelvoelkers.com/es-es/barcelona/

 

3- Altamirainmuebles

Altamirainmuebles és una immobiliària especialitzada en pisos i cases de bancs, una cosa que està molt sol·licitada a la ciutat de Barcelona en aquests anys de pandèmia, on molts veuen oportunitats de guanyar diners. Com sempre, a les altres dos opcions podràs trobar també diversos pisos de bancs, però aquí son especialistes en això i sense dubte son una immobiliària Barcelona contrastada i de alta reputació, oportunitats com Piso en Cl Poeta Cabanyes 91, 08004 Barcelona – Barcelona 164.500€ – Impostos no inclosos podrien ser teves. Nota: Aquesta agència està ubicada a Madrid.

Dades de contacte Altamirainmuebles:

Telèfon: +34 914 842 874

Direcció: José Echegaray, 6, 28232 Las Rozas, Madrid

Pàgina web: https://www.altamirainmuebles.com/venta/pisos-y-casas-banco/barcelona/q=-1_-1_1_1_8_-1_-1_-1

Post Author: fullinter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *