Gerard Piqué va donar un ensurt en l’entrenament després de colpejar-al turmell

En els moments d’entrenaments és on els jugadors es reforcen per poder estar a to al moment de començar la temporada. El mínim que es desitja, és que enmig d’un entrenament els jugadors puguin lesionar quedant fora del quadre. I una cosa similar al que estem esmentant va ser l’ensurt que va passar un dels jugadors d’Espanya, com ho és el famosíssim Gerard Piqué.

El defensor català del FC Barcelona i la selecció espanyola Piqué es va anar a un costat per rebre tractament i després d’uns minuts va ser que va poder unir-se a la sessió i continuar la feina. En la sessió d’entrenament d’Espanya, els entrenadors i companys de joc van comptar amb un moment de tensió quan semblava que el jugador Gerard Piqué s’havia lesionat. Va patir un cop al turmell esquerre en el rondo que compartia amb Ander Herrera, Nacho Monreal, Deulofeu i Iago Aspas entre d’altres, i va caure a terra mostrant expressions de dolor.

Es va pensar que era una broma fins a notar que el dolor era real

Un bon ensurt va tenir la selecció espanyola i el FC de Barcelona en l’última sessió que van tenir d’entrenaments. Al principi, els seus companys d’equip van pensar que era una broma, però aviat van veure que estava ferit i van cridar als serveis mèdics els quals li van assistir. Pel que ha de tenir especial cura de no patir una lesió major durant la temporada i pugui gaudir del bon futbol que figures com ell solen brindar-nos.

La selecció espanyola d’anar amb compte ja que no és la primera vegada que aquest jugador ha presentat problemes amb els turmells, és per això que això els obliga a estar alertes, ja que certament va ser un ensurt, però en el moment en què el turmell es refredi pot ser que les molèsties es facin sentir.

Gràcies a Déu que només va ser un ensurt i que el nostre jugador estrella està en perfectes condicions i que podrem veure-ho jugar. D’altra banda, Asier Illarramendi es perdrà l’amistós d’Espanya contra França el dimarts després de recollir a un problema muscular a l’entrenament a París.

Post Author: fullinter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *