Espanya li va guanyar a França en el primer enfrontament amistós

Després de tant entrenament, ia tots els jugadors espanyols estan preparats per al començament de la nova temporada de futbol, ​​però no res més ells, sinó la resta dels equips europeus, els quals estan a l’espera de donar el millor de si per guanyar .

Ja es va presentar el primer amistós entre França i Espanya el qual el beneficiat va ser la selecció espanyola. Es va utilitzar una nova tecnologia de vídeos la qual va ajudar a corregir dues decisions equivocades amb les quals Espanya va vèncer a França en un amistós a París.

El davanter francès Antoine Griezmann va anotar un gol descartat per un àrbitre assistent. I el segon gol d’Espanya, anotat per Gerard Deulofeu, va ser guardonat per l’oficial després que un àrbitre assistent ho marqués com fora de joc.

David Silva va obrir el marcador per a Espanya amb un penal després de Laurent Koscielny va fallar amb elevat Deulofeu. Griezmann havia tingut abans un gol de cap quan l’àrbitre Felix Zwayer va revocar la seva decisió inicial després de rebre un missatge al seu auricular, el qual estava assegut en un camió fora de l’Estadi de França.

Espanya es beneficia de la tecnologia de vídeo

L’avantatge d’utilitzar àrbitres de vídeo durant els partits de futbol es va posar en relleu el dimarts, quan Espanya es va beneficiar amb aquest sistema, a partir de dues decisions que es van prendre fora del camp de joc amb la qual Espanya va vèncer a França 2 -0 en un amistós internacional a París.

La FIFA, l’organisme rector del futbol, ​​ha estat utilitzant els àrbitres assistents de vídeo a manera de prova des de l’any passat i està va ser la primera vegada que es va utilitzar el funcionari extra en un partit de futbol a França.

Va resultar ser un èxit. Ja que un gol al minut 48 per part de França va ser anul·lat, amb el marcador 0-0 – a causa d’un fora de joc cantat d’hora. La decisió es va produir després de la consulta entre l’àrbitre i l’assistent de vídeo.

Els assajos d’aquest dispositiu continuaran fins al 2018, esperant que cada dia es perfeccions més i més. Ja que encara que en aquesta oportunitat van brindar veracitat, com tota màquina pot fallar, així que és millor seguir provant per tal d’aconseguir-hi la perfecció.

Però en aquest cas, ja que va sortir a la llum l’ús d’aquest material, ahopra el isme es farà present en tots jocs pautats.

Post Author: fullinter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *