van alquilar una furgoneta

Catalunya no pateix en turisme desprès de l’atemptat a Barcelona com demostren dades d’empreses d’alquiler de vehicles

Moltes eren les veus que deien que el turisme es veuria afectat en més de un 30% just desprès del atentat a Barcelona, xifres que van treure dels altres atemptats a França i Anglaterra, però no s’ha complert.

França va caure un 10%

Desprès dels terribles atacs terroristes fet per el ISIS a França, el turisme va caure en un 10% i s’espera que no retorni en molts mesos, això va fer pensar que a Barcelona podia passar pitjor, ja que es una ciutat molt turística.

Barcelona “no te por”

La manifestació i la no baixada de turisme demostra que Barcelona es molt forta. Segons empreses de Barcelona es diu que no ha afectat gens, al revés, les previsions han sigut superades i per exemple el alquiler de furgonetes a Barcelona ha pujat en un 200%, segons dades de diaris com elnacional.cat.

Es va fer una reunió fa unes setmanes en les que es va parlar del tema, i es va arribar a la conclusió que les setmanes següents sí va afectar directament al turisme, alquiler de vehicles, furgonetes etc.. però van ser uns dies, segons informa Collboni, número 2 de la Colau.

van alquilar una furgoneta

Més alquilers de furgonetes i cotxes

Sense dubtes, un dels termòmetres més evidents per calibrar si hi ha menys o més extranjers a Barcelona es veure com van les peticions i demandes de alquiler de furgonetes a Barcelona, en comparació a Madrid o altres poblacions, i es que no se sap si es perquè ja estaven alquilades previament als atemptats de Barcelona o no, però no hi ha hagut disminució, al revés, 200% més que el any passat, unes dades que ajuden a plantar cara al terrorisme islàmic.

Post Author: fullinter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *