A 2107, s’arribarà als cinc mil milions d’usuaris de mòbils a tot el món – Barcelona actualitat

Cada any que passa la demanda de telèfons mòbils augmenta més i més i és que el desig per tenir a la mà un dispositiu de comunicació el qual puguem utilitzar per a qualsevol cosa s’ha tornat una gran necessitat.

Fins al 2 de març, a la ciutat de Barcelona la qual és la capital de les comunicacions mòbils. El Mobile World Congress qui va reunir 2200 expositors i més de 100.000 professionals. És el lloc de totes les innovacions tecnològiques, encara que un dels vaixells insígnia d’aquest any és un clàssic.

Hi ha tres nous telèfons intel·ligents, Nokia rellança 3310. Disset anys més tard, el dispositiu és un dels més venuts de la història. La nova versió, a 49 euros, estarà disponible en diversos colors, amb una bateria de llarga durada i el joc “Snake.

Sony ja té la seva nova gamma de dispositius de insígnia, la prima Xperia XZ amb captura de vídeo. És el primer telèfon intel·ligent amb pantalla 4k HDR. El dispositiu resistent a l’aigua, però, permet transferències ultraràpides, així que la indústria ha de fer un bon ús de la publicitat per treure al mercat aquest dispositiu.

Samsung, per fer front al costós fracàs del galaxy note 7, aquest cop no va portar bones notícies a Barcelona. La companyia de Corea del Sud aposta en tauletes Galaxy TabS3 i el llibre Galaxy, a causa del augment de la tecnologia 5G i dispositius de realitat virtual. Va ser anunciat que per al 29 de març es llançarà al mercat o es donarà a conèixer el galaxy Note 8.

L’espai deixat per la Samsung va ser aprofitat per Huawei de la Xina, que va posar en marxa a Barcelona dos models de telèfons intel·ligents i el nou rellotge digital. A la fira encara hi ha espai per a nous desenvolupaments en el sector de l’automoció, en robòtica ia la zona d’avions no tripulats.

Post Author: fullinter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *