Llocs que pots visitar per tenir vacances sobre la neu sense haver de gastar molts diners

Quan planifiquem unes vacances, el primer que volem és estar segurs de poder gaudir d’un temps especial sense haver de deixar les nostres comptes bancaris buides. És per això que avui et presentarem les diferents muntanyes on pots anar a esquiar, les quals et brinden hotels molt bons i de baix cost i en conjunt et brinden activitats esportives perquè no et perdis res sobre la neu.

Llocs per gaudir la neu a baix cost

Si vols viatjar a un lloc nevat en direcció a l’Alpe d’Huez pots gaudir d’unes vacances esportives amb allotjament per només 5 euros, mai abans s’havia vist aquesta oferta al complex. En comprar quatre paquets durant sis dies, el complex t’ofereix aquesta gran oferta.

Així que anar per les vacances amb amics, amb el programa d’esquí i altres activitats incloses ja és possible i també pots gaudir de trineu i esquí nocturn, una sala de billar, una entrada a la pista de patinatge i les activitats al Palau de els esports.

També pots optar per una setmana màgica al complex turístic de Auris-en-Oisans per celebrar dia de festa amb la família. L’estació està connectada amb l’Alpe d’Huez, i prop d’ella, hi ha botigues, restaurants i zones per al principiant especial.

La Rosiere també t’ofereix gaudir d’unes vacances molt relaxades però divertides per poc preu. Sobretot en la temporada de gener, on vas a trobar la neu fresca i els baixos preus que et permetran viure grans sensacions en els vessants de la zona de Sant Bernat.

Un altre lloc que t’ofereix esquí lliure són les muntanyes de Mont Rosa, on no només podràs gaudir de passis per esquiar sinó d’un hotel molt fantàstic i plaent. La forma ideal per submergir-se en la cultura Walser i descobrir el fabulós Monte Rosa ideal per esquiar i els seus 200 km de pistes a les valls d’Ayas, Gressoney i Alagna a Piedmont.

Però si vols conèixer perfecció res millor que visitar el Matterhorn, qui no hagi anat per aquest lloc no coneix la perfecció. I als seus peus, de novembre a maig, hi ha una gran quantitat de neu, sobretot a les estacions d’esquí a Zermatt, el qual és catalogat el major parc de neu a Europa.

I per a més comoditat, a prop de Matterhorn està un hotel de tres estrelles de Breuil-Cervinia o al poble de Valtournenche, els quals t’ofereixen els sabors de la cuina de la Vall d’Aosta i l’accés a tota la zona d’esquí de Breuil- Cervinia / Valtournenche, amb beneficis i descomptes en botigues i activitats culturals i esportives.

Així que ja tens els millors llocs al millor preu. No et perdis l’oportunitat de gaudir un viatge nevat inoblidable.

Post Author: fullinter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *