Ropa de moda (dona) al estiu de 2017: Els corsets tornen

Segons els experts i els gran medis de comunicació, els corsets tornaran a marcar tendència en la moda de dona aquest estiu de 2017. Portar poca roba amb la calor que fa es quasi obligat, i en aquest post repasarem com portar un corset amb estil sexy i sensual a la vegada.

Les famoses crean tendència amb els corsets sexys

No hi ha dubte que les famoses son una gran font ‘inspiració per a moltes dones de tot el mòn, personalitats amb millions de seguidors a Facebook o Instagram com per exemple Kim Kardashian fan gala de les seves vestimentes que no passen desaperçebudes per a les noies joves, més ben al contrari, intenten imitar-le’s.

Altres exemples de famoses que han utilitzat corsets ja aquesta temporada son: Gigi Hadid o Rhianna.

Corsets Sexys

Dintre dels corsets, tenim moltes modalitats, alguns menys provocatius, sexys, picants o com vulgueu dir-li’s. Pues bé, aquests estiu com bé estareu pensant es portaran els corsets sexys, algo reafirmat per botigues eròtiques online, com posen per exemple a Venus Plaza als seus banners (si entreu a la web ho veureu: “Aquest estiu descomptes en corsets sexys gràcies a vosaltres, n1 en ventes!“), slogans que a més a més fan que la gent compri encara més aquest producte.

Alguns exemples de una botiga online de corsets sexys de temporada:

¿Quin preu tenen els corsets?

Hi han de molts preus, però els més venuts son els que tenen preus més baratos, a més a més, les botigues eròtiques que es dediquen a aquest producte quasi nomès tenen preus molt econòmimcs, en el exemple que estem seguint en tenim de menys de 30 euros una gran varietat, aquí pots veure tots els models de corsets baratos online disponibles a Venus Plaza.

Aquests sòn alguns dels tipus de corsets disponibles:

I tú, ¿Quin tipus t’agrada més?

Ets una dona i ja tens decidit quin tipus de corset voldràs per sorprende aquest estiu? Diexan’s als comentaris el teu model favorit ?

Catàleg i preus extrets de: https://www.venus-plaza.com/

Post Author: fullinter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *