adiestrant a un gos

Amb quina freqüència ha de sortir el seu gos a pixar?

Quan tens que sortir, tens que sortir! Al igual que no pots creuar els braços  i sostenir-lo per sempre, el teu amic pelut necessitarà visites freqüents a l’aire lliure per “fer les seves coses” i evitar problemes de  desordre a la casa. No obstant això, si vostè és amo d’una mascota per primera vegada, pot preguntar-se amb quina freqüència la seva mascota ha de tenir que visitar la natura.

¿Està el teu nou cadell olfat la porta per la necessitat d’orinar o simplement pel desig de jugar?

Els veterinaris recomanen que els adults no passin més de 6-8 hores entre viatges  sense sortir. Cada gos és únic .

Al igual que cada persona és diferent: el teu pare pot fer tot un viatge per carretera sense parar per orinar, mentre que la teva àvia exigeix ​​que tota la família es detingui en cada parada de descans, gasolinera i restaurant de menjar ràpid en la carretera per fer una ràpida “parada”, pel que cada gos és també diferent.

Hi ha diversos factors que poden disminuir la quantitat de temps que el seu gos té entre les visites al bany, incloent: edat raça, mida, dieta..és important per tenir cura els hàbits de la seva mascota. Si ell o ella es retorça incòmodament després de 6 hores a casa o al calaix, heu de fer el hàbit de deixar anar a la seva mascota cada sis hores a passejar i fer les seves necessitats.

Sap que el seu gos pot passar de 10 a 12 hores sense necessitat d’anar si heu de ser lluny de casa?

Podeu estirar un poc més el temps de caminada, però tingueu en compte que sostenir-se per molt temps o amb massa freqüència pot portar a un major risc d’infeccions als els ronyons i el trànsit urinari.

Circunstancias especials: Els gossos de races grans són més propensos a tenir problemes per sostenir les seves necessitats que els petits.

Les races petites, per un altre costat, tenen una menor capacitat de la vesícula en general, el que significa que si estan tragant aigua, van a tenir que orinar més sovint. És possible que el seu gos també tingui que orinar més sovint si: tenen problemes de salut específics com la diabetis Han sortit més aviat en el dia i han begut més aigua del normal Quan es crida al veterinari La freqüència de maltractaments en els gossos no sempre és un símptoma d’un problema.

L’edat, el pes i altres factors poden contribuir a que el seu gos tingui que sortir més sovint del normal.

No obstant això, hi ha alguns indicis d’advertència que li faran saber que necessita portar el seu gos al veterinari immediatament, incloent: Esforç o molèsties al orinar

adiestrant a un gos

Un canvi en el color de la orina, especialment un molt ocult o vermell Un augment repentí en el número de vegades que el seu gos necessita sortir diàriament, especialment un que no està relacionat amb cap altre símptoma La comoditat de la seva mascota és el primer.

Adiestrar el gos per no pixar-se a casa

Es important que quan el teu gos és cadell li ensenyis que no està bé pixar a casa, normalment es deixa un espai perquè facin les seves necessitats abans de fer-se adults, i desprès em de adiestrar al gos poc a poc perquè sapigui que no es bó fer-ho allà quan va creixent, sense ser molt rigurós, ja que son molt sensibles en aquest sentit els gossos, segons informen els adiestradors de gossos.

És important acudir a un adiestrador de gossos famós, o almenys de alta reputació ja que no tots tenen certificats com per exemple el etòleg caní de Barcelona.

Fixat per exemple en els seus cursos d’adiestrament de gossos, on t’ensenyen a saber com actuar amb la teva mascota en cada situació i etapa de la seva vida.

Així doncs, sempre que poguem i tinguem temps ens ajudarem de persones profesionals que ens ajudin a entrendre a la nostra mascota.

Seguim..

Quan feu plans per al seu gos, assegureu-vos de tenir en compte les vostres necessitats específiques. Trencant-los Els cachorros i els gossos més joves poden necessitar sortir cada hora al principi. A mesura que el cadell creix, pots afegir una hora per cada mes d’edat del cadell.

Els gossos senior poden passar de 4 a 6 hores entre una visita i una altra a l’aire lliure. Els gossos adults normalment necessiten sortir cada 6-8 hores com a mínim.

Els gossos entrenats en cages i aquells cuyos propietaris s’escapen amb freqüència durant més hores poden aguantar fins a 10-12 hores. Això és, però, bastant poc comú i no s’ha d’esperar del seu gos. Quant millor conegui el seu gos, millor serà a l’hora de jutjar la freqüència amb què ha de sortir a l’exterior. Una mesura que aprenguis a prestar atenció a les senyals de la teva mascota, descobrirà que és capaç de diferenciar fàcilment entre una petició de joc i una veritable necessitat de sortir a l’exterior.

No obstant això, deixar sortir el seu gos amb regularitat li permetrà augmentar la seva comoditat i reduir el nombre de problemes a la seva casa.

Post Author: fullinter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *