Or líquid, empreses estan competint per afegir valor a l’aigua

Les vendes d’aigua embotellada van arribar en valor a la dels de refrescs a Amèrica l’any passat. Presentat en una ampolla de vidre pesat alguna cosa inusual molt semblant a un envàs d’un bon vodka. Aquesta a la venda per 80 euros a Harrods, uns grans magatzems de luxe a Londres, té un preu massa elevat. De fet, és una ampolla d’aigua. Collit directament dels icebergs noruecs que són de fins a 4.000 anys d’antiguitat, Svalbardi és una de les centenars de marques d’aigua que s’obtenen de llocs exòtics i de comercialització de productes de luxe.

Des de la base de la cara, el mercat d’aigua embotellada és molt atractiu. Segons Zenith Global, una empresa de consultoria, el mercat mundial ha crescut un 9% anual en els últims anys i té un valor de 147 bilions de dòlars. La raó principal està canviant els estils de vida.

La gent està gastant més temps, per poder menjar els seus menjars a casa. També estan canviant els refrescos i l’alcohol per begudes més saludables. Les dades de Beverage Màrqueting Corporation (BMC), una altra consultora, mostren que el consum d’aigua embotellada va superar a la dels refrescs amb sucre als Estats Units l’any passat.

Marques bàsiques, com ara Aquafina de PepsiCo, competeixen pel preu i tenen escassos marges. A l’altre extrem de l’escala, hi ha el convèncer els clients a pagar una gran quantitat quan se suposa que el producte no té un sabor distintiu i una alternativa és que la mateixa és de lliure accés a la majoria dels països rics. Encara que segueix sent una petita part del mercat americà, el cost de l’aigua embotellada és elevat, vendre per més de $ 1.30 litres ha estat una de les seves àrees de més ràpid creixement.

 

Ja va sortir una idea nova al mercat

L’aigua Premium és una idea nova. La marca Perrier, que és propietat dela Nestlé, un gegant de béns de consum a Suïssa, i Evian, propietat de Danone, una francesa, han subratllat des de fa temps la singularitat de les seves fonts naturals per vendre aigua.

No obstant això, les ofertes més recents són la promoció d’un estil de vida. La marca d’aigua d’alta qualitat de la Coca-Cola, que s’anuncia per Jennifer Aniston, es comercialitza com a aigua de “inspiració” per a les persones d’èxit. Aquesta és també la paraula de moda per LIFEWTR de PepsiCo, ja en marxa a Amèrica amb un anunci de 30 segons durant el mes passat en el Super Bowl.

Autor entrada: fullinter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *