LG G5 ES amb el mòdul G CAM per només 359 euros a Media Markt

Totes les persones en algun moment volem estar a l’avantguarda tecnològica, però moltes vegades hi ha marques que es fan inaccessibles per a un públic en general, és per això que hi ha altres que tenen grans avenços i les poden adquirir perdones de diferents estrats i aquesta és la oferta que et volem presentar a continuació.

Si el que estàs pensant és en comprar un mòbil d’alta gamma, que tingui una resolució impressionant en la seva càmera i que puguis fer vídeos excel·lents i tenir les últimes aplicacions del mercat, el que estàs buscant és un LG G5 ES que ve amb un mòdul G CAM. Però millor encara és que aquest mòbil ho està oferint Media Markt per només 359 euros.

Has d’estar pendent sempre per mitjà de la pàgina si l’oferta encara té disponibilitat al mercat o si el seu preu va variar.

Cal destacar que aquesta marca coreana ens dóna raons més que suficients per tenir-lo com el nostre Smartphone personal, un dels beneficis que ens brinda és el seu processador Qualcomm Snapdragon 652 el qual té vuit nuclis i té 3GB de memòria RAM. A més la seva memòria interna és de 32 Gb, la qual pot ampliar-se amb una Micro SD fins a uns increïbles 2TB, i ni parlar de la seva càmera la qual és de 16 Mp, amb una resolució Quad HD en una pantalla de 5,3 polzades.

Un altre dels beneficis que ens brinden els models LG G5 o LG G5 ES, és la seva ampliabilitat, gràcies als diferents mòduls que la marca LG comercialitza per buscar millores en la seva càmera, la bateria o el so.

És important esmentar que aquest mòbil sense l’oferta especial té un cost total de 400 euros i encara es pot aconseguir més costós, i el mòdul inclòs té un preu a part de 30 euros el que traient comptes ens dóna un total d’estalvi de més de 70 euros en un sol aparell. Les despeses d’enviament del producte són de 2,99 euros o si no pots passar pel Media Markt més proper per no haver de pagar va enviar i així puguis tenir el teu telèfon.

És per això que et instem a que no et perdis les ofertes que Media Markt aquesta oferint, les quals, cal destacar no són res més a l’àrea tecnològica, sinó en diferents departaments, el que fa que aquest mega mercat sigui tan cridaner al públic europeu ia la resta del món sencer, perquè qui no ha vingut a Espanya i ha preguntat per un Media Markt?

Autor entrada: fullinter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *