José López guanya la 4a marxa de BTT al parc natural

Diumenge es va disputar la 4a edició de la marxa de BTT al parc natural d’Olèrdola. El guanyador absolut va ser José López Calera, amb un temps d’una hora i 16 minuts, seguit d’Oriol Torn Poch, que va trigar 1 hora, 24 minuts i 31 segons i de Francesc Guerra que va entrar a només 6 segons dels tercer classificat.

La marxa va sortir de la zona esportiva de Moja i va fer un recorregut de 30 quilòmetres. Tot i el mal temps van participar de la prova un total de 370 participants.

Per categories, en la A el guanyador va ser Francesc Guerra, seguit d’Agustín González i d’Albert Albea. El guanyador absolut, José López Calera participava en la categoria B, on naturalment va aconseguir el primer lloc, seguit de Carlos Antonés i d’Ivan Navarro. En categoria C, Oriol Torn va imposar-se a Jordi Carsi, qui va ocupar la segona posició seguit de Juan José Pieron.

La categoria D la va guanyar Francisco Guerra Segura, el van acompanyar en la recollida de trofeus Eduardo Blaco, que va ser segon, i Miquel Casals Segura, que va ocupar la tercera posició.

En categoria E, Jesús Puchol Albesa, va ser el vencedor de la categoria, seguit de Diego Escobar Moreno, i de Xavier Nouvilas Puig.

La prova femenina la va guanyar Neus Parcerisas, per davant de Sònia Rodríguez i de Teòfila Molina.

Els organitzadors consideren un èxit aquesta quarta edició de la prova que tot i el mal temps, i la coincidència amb el Carnaval, aconseguir que un total de 370 amants de la bicicleta de muntanya participessin de la marxa.

Autor entrada: fullinter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *