Fórmula 1: Ferrari impresiona a Barcelona

kimi

Ferrari ha impressionat per segon dia consecutiu en el primer test de pretemporada a Barcelona, Espanya. El pilot de Mercedes Valtteri Bottas ha marcat el ritme amb el millor temps de la setmana, però el de Ferrari Sebastian Vettel va ser només 0,247 segons darrere en un pneumàtic més lent.

El temps de Bottas es va deure gràcies al pneumàtic ultra suau més ràpid, en canvi de de Vettel era més tou, que és dos graus és més durador. Vettel al principi va ser més ràpid per 0.155secs però després Bottas va aconseguir millorar-li. De Red Bull, Daniel Ricciardo va ser el tercer més ràpid.

 

Tercer dia de prives de pretemporada

El rendiment de Vettel es va produir després que el seu company Kimi Raikkonen marqués el ritme el dimarts, de nou utilitzant un pneumàtic més dur que el del pilot de Mercedes, Lewis Hamilton, que solia ser el segon més ràpid.

És molt difícil de formar una indicació precisa de la forma dels temps de proves de pretemporada, ja que és impossible conèixer l’especificació que cada vehicle està executant.

Factors com la càrrega de combustible, la manera de motor, condicions de la pista, hora del dia, la posada i una mirada d’altres variables afecten el rendiment d’un cotxe. Però els observadors dels equips rivals estan impressionats per l’actuació de Ferrari i diuen que les indicacions inicials de rendiment del cotxe són bones.

 

El cotxe Ferrari es va aturar a la recta amb uns pocs minuts de carrera

El quatre vegades campió del món Vettel va dir que se sent millor que l’any passat amb el cotxe, i sembla que tots estan dient el mateix. El cotxe és una mica més ràpid, a causa de la nova normativa. La unitat és diferent, els pneumàtics són diferents. És una bona combinació.

Tots a Ferrari estan pressionant. Hem tingut uns bons tres dies, tenia una bona quantitat de voltes, va afirmar el corredor. Tenim un munt de coses que sabem que hem de millorar. “Jo no li presto molta atenció al que fan els altres. És molt difícil de llegir.”

Ricciardo va ser 1.2secs darrere de Vettel, de Red Bull, però se sap que estan funcionant el seu motor Renault en una manera desafinat i plantegen tenir un seguit de noves peces aerodinàmiques programades per aparèixer la setmana vinent.

Però Mercedes va continuar funcionant de forma fiable i ràpida i, sens dubte, tenen un major rendiment per venir.

Autor entrada: fullinter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *