Barcelona: MWC avantatges de debat i els perills del “Internet de les coses”

Quan parlem de grans esdeveniments, sobretot d’índole tecnològic, no podem negar la figura de les dues empreses que dominen el món actualment, Apple i Samsung, però en aquesta oportunitat a Barcelona, ​​les empreses de tecnologia més petites van dominar el Congrés Mundial de Mòbils (WMC) d’aquest any.

Huawei, LG, Sony llançarà nous models de telèfons mòbils, però Barcelona es va rendir a la nostàlgia, amb el telèfon Nokia 3310. Nokia dirigida pel finlandès HMD esperava ressorgir de les cendres amb la nova versió del model que es va posar en marxa fa 17 anys i que ha venut 120 milions d’unitats.

Louis Fish, director general de la companyia per a Espanya i Portugal, va explicar: “Jo diria que és un projecte que surt del cor, ja que està estretament vinculat a la indústria. És un dels models més venuts en la història dels telèfons mòbils “.

El Mobile World Congress també va destacar el progrés i els beneficis de la xarxa 5G i seu de nombrosos models de vehicles i objectes relacionats. L’esdeveniment permet als experts tocar els temes referents als problemes de seguretat, a causa dels atacs de pirates informàtics.

El 2015, els cotxes connectats ser piratejats durant la prova. I d’acord amb Masayoshi Són, Softbank cap del gegant japonès, els problemes dels atacs informàtics s’han multiplicat per 4,5 entre 2016 i 2017.

Steffen Hess, Bosch, posa en relleu els avantatges dels dispositius connectats: “Podem parlar o posar-nos en contacte amb una casa intel·ligent perquè aquesta ens avisi dels diferents problemes que es presenten, per exemple, si deixem una finestra oberta, i si una tempesta s’acosta. la casa intel·ligent ens diu perquè puguem prendre cartes. Suggeriu tancar la finestra, i això des del cotxe “.

Cristina Giner va afirmar que el lema d’aquesta edició del Mobile World Congress és clar: Tot connectat. El 2020, es va a superar la xifra de 50 mil milions de dispositius connectats a Internet. L’Internet dels objectes no només s’aplica als automòbils, sinó també a l’habitatge, la salut, la indústria i les ciutats “.

Autor entrada: fullinter

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *